BH Premium High Performance

BH PREMIUM HIGH PERFORMANCE е професионален високопокривен, устойчив на мокро триене латекс за силно натоварени вътрешни повърхности. Притежава изключително висока покривност (клас 2, съгласно БДС EN 13300) и отлична устойчивост на мокро триене (клас 2, съгласно EN 13300). Подходящ за всякакъв вид помещения с високо експлоатационно натоварване (офиси, обществени сгради, хотели, търговски центрове и др.).

Устойчива е на мокро триене. Позволява лесното почистване и измиване на боядисаната повърхност само с вода или обикновен почистващ препарат.

BH PREMIUM HIGH PERFORMANCE е с добре изразена, изключително фина и равномерна структура с копринено усещане. Разработена специално за цветно боядисване. Без разлика четка-валяк, без принт ефект, могат да се нанасят корекции върху боядисаната основа до четири седмици, без разлика в цвета. Устойчива е на стареене,  запазва интензивността на цвета във времето.

Притежава отлична адхезия към основата и висока трайност на цветовете. Не запечатва стената напълно и позволява нейното „дишане“. Нанася се гладко и равномерно без да капе и да пръска. Приложима е върху различни основи, като цимент, гипсови мазилки и шпакловки, гипсокартон, гипсофазер, PVC, дърво и много други. Подходяща е за полагане върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.