BH Active Protect

професионален латекс за влажни помещения устойчив на мокро триене, с висока покривност за професионална защита на стени и тавани

BH ACTIVE PROTECT е професионална латексна боя за влажни и мокри помещения, както и за помещения, които не се проветряват добре и има опасност от образуване на плесен и мухъл. Боята е с равномерна структура и траен матов ефект. Приложима е при основи, като бетон, гипсови и варо-циментови мазилки и шпакловки, гипсокартон и много други. Подходяща е за полагане върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Устойчива е на мокро триенеи позволява лесното отстраняване на петна и замърсявания от боядисаната повърхност само с влажна кърпа, което я прави особено подходяща за кухни, бани, килери, перални и избени помещения, обществени сгради и помещения с високи хигиенни изисквания. Специалната рецепта на боята, защитава сухия филм от появата на плесени и мухъл, хидрофобните добавки образуват специфичен водонепропусклив слой, който спира проникването на вода в основата, но не запечатва стената напълно и позволява нейното „дишане“.

BH ACTIVE PROTECT се отличава с високата степен на защита, покривност и ниска разходна норма. Устойчива е на стареене. Притежава отлична адхезия към основата и висока хидрофобност. Нанася се гладко и равномерно без да пръска и да капе.